Fullmäktigemöte

Fullmäktige är SIS högsta beslutande organ och hålls varje år före maj månads utgång.

SIS Medlemsdag med fullmäktige den 24 april 2024

Tillsammans formar vi framtiden

I samband med fullmäktige anordnar vi i år SIS Medlemsdag, en ny satsning med ett inspirerande program och möjligheten att träffas.

Vi inleder med en gemensam lunch och ”Spaningar 2024”. Sedan blir det inspel från den välkända politiska kommentatorn och statsvetaren Jenny Madestam samt Ulrika Francke, som precis avslutat åren som ISO president. Kaffe och möjlighet att lära mer om allt SIS erbjuder blir det innan fullmäktige tar vid. Dagen avrundas med mingel och musik i baren.

Har du kollegor med intresse för politik, hållbarhet, innovation och internationella frågor? Ta med dem! Vi hoppas träffa många av er och få möjlighet att diskutera hur vi bäst accelererar vårt gemensamma bidrag till en positiv och hållbar samhällsutveckling.

Varmt välkomna!

Annika Andreasen, vd och Bo-Erik Pers, ordförande

Registreringen öppnar kl. 11:00 och programmet pågår från 12:00 till 16:00 med efterföljande mingel. Ta del av programmet här.

Länkar till fullmäktigehandlingarna skickas till den som är medlemskontakt senast två veckor innan mötet, den 10 april, men kommer även läggas upp i Medlemsportalen.

Vi tar gärna emot motioner per e-post till medlem@sis.se senast den 25 mars.

Notera att endast en person per medlemsorganisation har rösträtt. För att få rösta behöver medlemsavgiften vara betald före 1 april 2024.

Anmälan ska vara oss tillhanda senast den 15 april 2024. Vid anmälan ber vi er markera vem som är den röstberättigade.

 Anmäl dig här >


Fullmäktige

Kontakt

Frågor om fullmäktige skickas till medlem@sis.se.

SIS stadgar

Läs gärna SIS stadgar för mer information.